Αποστολή με ACS courier

Το officepc.gr αποστέλλει τα προϊόντα μέσω της ACS courier σε όλους τους προορισμούς, έτσι ώστε να εξασφαλίσει την ταχύτερη και ασφαλέστερη μεταφορά και παραλαβή τους. Το κόστος μεταφοράς υπολογίζεται ανάλογα με το βάρος και, σε ορισμένες περιπτώσεις, τον όγκο του προϊόντος, αλλά και τον προορισμόΤα ελάχιστα έξοδα αποστολής  είναι 3,10 Ευρώ και αφορούν ειδικές κατηγορίες προϊόντων.Καταχωρώντας την παραγγελία σας ηλεκτρονικά ενημερώνεστε από το σύστημα επακριβώς για το κόστος των μεταφορικών.

ΚΙΛΑ Χερσαίοι Προορισμοί  Δυσπρόσιτες Περιοχές
0-2 kg 3.10€
(και 1,00€ κάθε κιλό επιπλέον)
6,20€
(και 1,30€ κάθε κιλό επιπλέον)
11kg και πάνω 7,50€
(και 0,90€ κάθε κιλό επιπλέον)
14,00€
(και 1,30€ κάθε κιλό επιπλέον)

Τα έξοδα αποστολής αναγράφονται κατά την διαδικασία αγοράς στο ταμείο. Υπάρχουν και κάποιες ειδικές περιπτώσεις για ιδιαίτερα βαριά η ογκώδη προϊόντα όπου ενδέχεται τα έξοδα αποστολής να μην υπολογίζονται βάση των χρεώσεων της courier αλλά κατά περίπτωση και κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη. Σε αυτές τις περιπτώσεις η αποστολή γίνεται με μεταφορικές εταιρίες κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας και μόνο με τραπεζική κατάθεση. Σε κάθε περίπτωση επικοινωνήστε μαζί μας για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας.

Οι παραγγελίες παραμένουν σε ισχύ και διαθέσιμες για παράδοση μέχρι 15 ημερολογιακές ημέρες από την ολοκλήρωση της παραγγελίας. Εάν επιθυμείτε η παραλαβή να γίνει από το κατάστημα μας τότε δεν επιβαρύνεστε με έξοδα μεταφοράς και η παραγγελία μένει σε ισχύ για 5 ημερολογιακές ημέρες. Μετά το πέρας της εν λόγο προθεσμίας η παραγγελία ακυρώνεται και τα χρήματα επιστρέφονται πίσω .

Παραλαβή από το κατάστημα

Επιπλέον πληροφορίες για την παραλαβή των προϊόντων από το φυσικό μας κατάστημα.

Διεύθυνση : Δυτικής Θρακης 3 , Σέρρες , Τ.Κ. 62124
Τηλ . Επικοινωνίας : 2321055002
e-mail : [email protected]
fax: 2321027721

*Κατά την προσέλευση σας στο κατάστημα να έχετε μαζί σας τον αριθμό της παραγγελίας σας ,για την ευκολότερη εξυπηρέτηση σας .

Επιλογές